Collection De Grasse Natural Home Parfums

De geuren maken deel uit van de Collection de Grasse, genoemd naar de Provençaalse stad Grasse, die vlakbij de Middellandse Zee ligt. Deze stad staat bekend als de ‘wereldhoofdstad van de parfumerie’, vanwege haar expertise op het gebied van de kweek van aromatische planten en van extractietechnieken. Ook staan de parfumeurs van Grasse erom bekend dat zij kostbare inheemse en uitheemse grondstoffen combineren om originele geuren te creëren.

Deze geuren worden uitsluitend gemaakt van natuurlijke essentiële oliën, die vervolgens, met het oog op duurzaamheid, op traditionele wijze worden vermengd in onze fabriek in de Provence.

De juiste geur voor elke gemoedstoestand
Deze subtiele parfum van de bloemen- en plantenextracten verspreidt zich langzaam door de ruimte waarvoor u ze gebruikt. U kunt iedere ruimte precies zo laten ruiken als u wilt:
geef uw woonkamer bijvoorbeeld een frisse boost met een lichte fruitige bloemengeur. Of creëer een romantische sfeer met zachte warme houttonen. Ook in uw slaapkamer kunt u precies die sfeer creëren. Verfrissend, romantisch, knus of verleidelijk, met onze home parfums ruiken alle ruimtes heerlijk!

Natuurlijke geurkaarsen
De geurkaarsen van Plantes & Parfums zijn met liefde en vakmanschap gemaakt. Ze bestaan volledig uit natuurlijke was, paraffine-vrije en plantaardige ingrediënten, die op traditionele wijze verwerkt zijn.
Houd de lont van de kaars kort, ongeveer vijf mm, om te voorkomen dat er rookontwikkeling ontstaat. Steek de kaars ook altijd voor langere tijd aan, minstens twee uur, zodat de etherische oliën tot hun recht komen en het parfum de tijd krijgt om zich door de ruimte te verspreiden.

Plantes & Parfums
De oorsprong van Plantes & Parfums ligt in de Provence in Frankrijk. Dit prachtig gebied ligt aan de Middellandse zee en staat bekend om zijn uitgestrekte lavendel velden, wijngaarden en rustieke dorpjes. Ruim dertig jaar geleden begon het Plantes & Parfums-ideaal hier. Grotendeels met de hand werden de producten ontwikkeld. Bij Plantes & Parfums besteden we veel aandacht aan de samenstelling van onze producten, Ontdek de natuurlijke ingrediënten die de Plantes & Parfums uniek maken. Provençaalse Jasmijn, Flower Mimosa, Rozen… ieder ingrediënt op een duurzame manier geteeld, met respect voor het milieu!